Обична тегла мармалад на невообичаено патување

GS1 стандардите овозможуваат видливост низ дистрибутивниот синџир. Дозволете да Ве одведеме на едно патување следејќи ја теглата со мармалад од јагоди од производителот до потрошувачот.

Каде започнува патувањето?

Internet Explorer 11, Chrome or Firefox required to access the GS1 Discovery App.